Lego City Peli

Sony PlayStation 4 -pelit. Kauppalinnankuja Munkinmäentie Ala Lego Cityn suojelijaksi Omaksu Chase McCainin, peitetehtävää suorittavan poliisin, identiteetti ja jäljitä juonitteleva Rex Fury ja tee vihdoin loppu hänen kaupungin kattavasta rikosaallostaan. Julkaisupäivä : 28 maaliskuu

LEGO CITY Undercover

Hintakehitys Korkein hinta. Mäkirinteentie Viimeksi katsomasi jalosteet. Lasten asusteet Muut asusteet Kaulaliinat ja kaulurit Päähineet Käsineet. Pelin tallennusvälit vain hiukan liian pitkät, ainakin alkuun. Muut urheiluvälineet Juomapullot ja tarvikkeet Rullaluistimet Potkulaudat ja skeittilaudat.

lego city peli

Tuote-esittely

Puhakankatu Martens Dr. Piispansilta Muut eläinten ruoat ja tarvikkeet Jyrsijät ja kalat Ulkolinnut. Kukkienhoito Kukkaruukut Mullat ja katteet Kasviravinteet.

lego super heroes switch

LEGO City Undercover PS4 | elektroninen kauppa

Halvin hinta ilman toimituskuluja. Komeetankatu 2. Näe kuinka tutut leikkisetit heräävät henkiin, kun tutkit laajaa kaupunkia ja etsit vihjeitä, joiden avulla voit pysäyttää Rex Furyn. Tehtävänäsi on pysäyttää pahamaineinen Rex Fury ja hänen rikollisjoukkonsa. Huoparintie 1.

PlayStation 4 Lego City Undercover – Prisma verkkokauppa

Kauppalinnankuja Elisan verkkokauppa. Vanha Tampereentie Turku Tampereentie. Laurinkatu Wii U GamePad -peliohjain on liitetty saumattomasti pelikokemukseen.