Lego Star Wars 75308 R2-d2

Näitä ostetaan nyt:. Näitä haetaan nyt:. Thu Mar 17 CET Kompakti Minecraft-klassikkoseikkailu jaksaa innostaa lapsia. Se on vaikuttava koriste niin kotona kuin työpaikallakin. Lelut ja pelit.

LEGO Star Wars

Thu Mar 17 CET Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Sun Mar 20 CET Tallenna Peruuta. Näitä haetaan nyt:.

lego star wars 75308 r2-d2

0 kysymystä

Hobby Hall Hobby Hall 3. Harrastus ja vapaa-aika. Saat työkaluja esiin avaamalla ulosvedettävät etuluukut. Siirrä toivelistalle. Odotettavissa ongelmia Tutki maisemaa pyörivän pään ja nousevan periskoopin avulla. Puhelimet ja tarvikkeet.

ipad 2021 barato

R2-D2 | Hinta alkaen ,90 €

Verkkokaupan maksutavat:. Tarkoituksena on ainoastaan estää useammat lähetykset samasta IP-osoitteesta. Rakenna näytteille tämä upean yksityiskohtainen toukokuun uutuus: R2-D2 on LEGO® palikoista rakennettava pienoismalli Star Wars -saagan ikonisesta hahmosta. Sisäänvedettävä keskimmäinan jalka siirtyy seisonnasta ajoasentoon. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot Yritysmyynti.

LEGO Star Wars – BricksDirect – Suurin LEGO-valikoima Eurooppaa! (2)

Sulje Siirry kassalle. Lelut ja pelit. Laadi suunnitelma Saat työkaluja esiin avaamalla ulosvedettävät etuluukut. Wed Mar 16 CET Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden. Suosittelisin tätä kaverille!