Lenovo Läppäri Hurisee

Sekin voi hurista aikansa kun ottaa kierroksia Windows Update -päivitysten asentaminen Microsoft Windows 10 ja Windows 8 tai 8. Hankkii pöytäkoneen jos ei halua kuunnella äänekästä pörinää. Hp sivuilta pitäsi löytyä. Jos käytät tietokonetta hiljaisessa paikassa, jonka lämpötila pysyy tasaisena ja kohtuullisena enintään 30 celsiusastettamääritä virta-asetukset vähemmän energiaa käyttäviksi. Jos tuuletin pitää kovaa ääntä vielä 20 sekunnin jälkeenkin tai lenovo läppäri hurisee se alkaa yhtäkkiä pitää epätavallista ääntä, määritä ongelma seuraavien ohjeiden mukaisesti.

HP:n läppärit – tuulettimen melun vähentäminen

Keskustelun etusivu Aihe vapaa. Tietokoneen optimointi parantaa järjestelmän nopeutta, tallennustilan käytettävyyttä ja vakautta poistamalla tilapäistiedostot, säätämällä järjestelmän suorituskykyä ja optimoimalla verkon. Voisit myös siivota sotkuja Ccleaner, Bleacbit tai molemmilla ohjelmilla. Valitse malli. Hankkii pöytäkoneen jos ei halua kuunnella äänekästä pörinää.

lenovo läppäri hurisee

1. Anna tietokoneen hengittää

Toiset koneet saattaa olla meluisampia kuin toiset. Sammuta tietokone, irrota virtajohdot ja poista pöly ja lika paineilmalla. Kesto: Optimoinnin jälkeen tarkistusmerkki ja viimeisimmän optimoinnin päivämäärä näkyvät ruudussa. Käytettävissä on monia muitakin virusten ja haittaohjelmien torjuntaohjelmia maksuttomia ja tilausperustaisia , kuten McAfee, Norton, Kaspersky ja Trend Micro.

kissan karkotin

Lenovo tuuletin | TechBBS

Se mitä todennäköisimmin prosessorin tuuletin flektijoka huutaa rasvan puutetta kylmissään. Käyttäytymiseen perustuva mainonta. Mutta ei. Etsi vain otsikoista. Ylös Bottom. Mikäli tietokoneen putsaaminen paineilmalla ei vie ylimääräistä ääntä pois, kannattaa vanhempi tietokone viedä alan liikkeeseen tarkastettavaksi.

Tuulettimen ongelmien vianmääritys | Dell Suomi

Mikäli ylläolevat asiat ovat kunnossa, kannattaa resetoida läppärin bios. Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi tänne. Need help troubleshooting? Tiedostojen poistaminen Tiedostojen poistaminen poistaa järjestelmästä tarpeettomia tiedostoja, tilapäiskansioita ja muuta tarpeetonta. Ihan selvä ykkönen koneen tuulettimista on ensimmäisenä hajoamaan piirisarjan tuuletin.