Lenovo Legion 5 Pro 16

Vastaus ei Object Linking and Embedding sellainen, jonka haluat kuulla – se johtuu siitä, että p -verkkokamera ei vain OLE hyvä. Virran sisääntulo 9. Tehdaskalibroitu paneeli kattaa prosenttisesti sRGB-väriavaruuden, minkä ansiosta pelien värimaailma on tarkka. Haluatko saada Twitch -tilaajia tai tehdä vaikutuksen pomollesi seuraavassa videopuhelussa? Tolkienin fantasiauniversumin äänet, kun soitin Middle-earth: Shadow of War.

Lenovo Legion 5 Pro – 16″ pelikannettava, Win 11 64-bit, harmaa (82JQ00TYMX)

Huolimatta niin suuresta tehosta, Legion 5 Pro tarjoaa kunnollisen akunkeston. Kuinka rakentaa puhestudio kaappiin. Samsung Galaxy Tab A7 arvostelu. Xbox Game Pass Nauti yli sadan laadukkaan tietokonepelin rajoittamattomasta käyttömahdollisuudesta 3 kuukauden ajan tietyissä Legion-kannettavissa. Nahimicin mukaansatempaava 3D-ääni ja pelaajille tarkoitetut ominaisuudet parantavat pelikokemustasi dramaattisesti.

lenovo legion 5 pro 16

Lenovo Legion 5 Pro 16”

Kovaääniset vangitsivat riittävästi J. Uusia pelejä lisätään jatkuvasti, joten löydät aina uutta pelattavaa. Takaisin sivun alkuun. RJ45 4. Järjestelmänvalvojan salasana, kiintolevysalasana, käynnistyssalasana, Rapid Charge Pro. Jotta tehokkaista komponenteista saadaan paras suorituskyky irti, on Legion 5 Pro varustettu Lenovon viimeisimmällä Coldfront 3. Takuu pitää sisällään seuraavat palvelut ilman lisäkuluja: Onsite-takuuhuolto, jossa teknikko tulee tarvittaessa paikan päälle suorittamaan huollon, oma tekninen tuki puhelimitse, sähköpostitse tai chatin välityksellä, käyttöönotto-opastukset etänä , ohjelmisto- ja laitteisto-ongelmat ja niiden etäselvitys sekä vuosittainen tietokoneen kuntotarkistus.

lasten sukset 130

Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H – Ryzen 7 H & RTX

Acerin Aspire 5 Slim -kannettava nyt dollaria pois. Vain Predator Helios 68 kuvaa sekunnissa voitti Lenovon, joka myös ylitti 51 kuvaa sekunnissa. Siirry oikealle puolelle ja löydät kätevän USB 3. Universal Serial Bus 3. Q Control 4. Sormet liukastuivat sileän pinnan poikki, kun selasin verkkosivuja, kun hienovarainen struktuuri antoi sormenpäilleni vähäistä palautetta. E-Shutter-painike 2.

Legion 5 Pro (16 ”AMD) | Tehokas tuumainen pelikannettava, jossa on AMD-suoritin | Lenovo Suomi

Jopa ei-pelitestissämme 15 minuutin p-videon toistaminen alapuoli oli Fahrenheit-astetta, 95 asteen mukavuusrajan yläpuolella. Värit eivät poistuneet näytöstä osittain mattapinnan vuoksi, mutta sävyt näyttivät riittävän luonnollisilta ja eläviltä. Toinen ominaisuus on täysi numeronäppäimistö, joka on täynnä näppäimistön oikealle puolelle. Teknisten tietojen mukaan Legion 5 Prossa on 16 tuuman x pikselin IPS-näyttö, jonka virkistystaajuus on Hz ja kuvasuhde Paneeli kuulostaa hienolta paperilla ja läpäisi silmätestin, kun katsoin trailerin Marvelin Shang-Chistä ja kymmenen renkaan legendasta. Products ship within the same business day excl.