Lenovo Legion 5 Rtx 3060

Automaattisessa tunnistustilassa voit nauttia maksimikuvataajuudesta 16 suosituimmassa AAA-pelissä, mikä ei muissa Lenovo-laitteissa OLE mahdollista. Näppäimistön valkoinen taustavalo takaa, että näet mitä olet tekemässä. Nauti realistisesta säteenseurannasta, uusimmista huippuominaisuuksista ja tehokkaasta tekoälystä — kaikki tämä onnistuu ohuesta ja kevyestä rakenteesta huolimatta. Laitteiston korjauspalvelu paikan päällä. Uusia pelejä lisätään jatkuvasti, joten löydät aina uutta pelattavaa. Sen visuaalinen ilmaisin osoittaa, mistä suunnasta äänet pääasiallisesti tulevat. Viestintä joukkuetovereidesi kanssa onnistuu selkeämmin kuin koskaan ennen.

Lenovo Legion 5 15ACH6H – Ryzen 7 5800H & RTX 3060

Klikkaa tästä. Näppäimistö tarjoaa syvän ja tasaisen tuntuman sekä offline- että online-peleissä. Korkea virkistystaajuus nopeille reflekseille Voit nauttia huippunopeasta virkistystaajuudesta ja vasteajoista sekä hyperrealistisesta grafiikasta — Legion 5 15”AMD tarjoaa käyttöösi kaikki ominaisuudet. Uusi älykäs tila optimoi jopa kaikkein vaativimmat pelit vaivattomasti koneoppimisen avulla. Palvelut Palvelut Nauti edistyneestä tuesta oikeilta ihmisiltä Lenovo Premium Care -palvelun ansiosta Palvelun ominaisuudet ja lenovo legion 5 rtx 3060 Tekninen tuki puhelimen, verkkokeskustelun tai sähköpostin välityksellä. ALV:n ja toimituksen. Nauti realistisesta säteenseurannasta, uusimmista huippuominaisuuksista ja tehokkaasta tekoälystä — kaikki tämä onnistuu ohuesta ja kevyestä rakenteesta huolimatta.

lenovo legion 5 rtx 3060

Halvin hinta:

Tallennustila Jopa 1 Tt:n M. Näppäimistö tarjoaa loistavan käyttökokemuksen sekä offline- että online-peleissä. Mukaansatempaava 3D-ääni Parempi kuuluvuus tehostaa pelielämystä. Vuosien pelikokemuksen pohjalta valmistettu näppäimistö on saatavilla vain Legion-kannettavissa. Tallennustila Jopa 1 Tt:n M.

fiskars roosa nauha saksisetti

Legion 5 (17″ AMD) | Suurella näytöllä varustettu pelikannettava | Lenovo Suomi

Uusia pelejä lisätään jatkuvasti, joten löydät aina uutta pelattavaa. Show savings:. Osta tämä tietokone ja voit päivittää sen maksutta Windows 11 -käyttöjärjestelmään, kun päivitys on saatavilla. Lenovo Legion 5 -kannettavalla pelaat missä tahansa. Aina ilmainen palautus.

Lenovo Legion 5 17,3” Ryzen 5 H RTX | DNA

Akun suurin kapasiteetti heikentyy käytön ja ikääntymisen myötä. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Mallit Mallit. Kattava vuosittainen tietokoneen kuntotarkistus. Uusia pelejä lisätään jatkuvasti, joten löydät aina uutta pelattavaa. Kirjaudu sisään, jos haluat luoda toivomusluettelon käyttäjätilillesi.