Lenovo Tab P11 Pro 2021

Toimitusaika 5 päivää. Tabletit ja tarvikkeet -osaston suosituimmat tuotteet alk. Nopea ja tehokas – Tehokas kahdeksan ytiminen Qualcomm Snapdragon G -suoritin tarjoaa ammattimaista suorituskykyä, olipa kyseessä työt tai viihde. Lenovo Tab P11 Prossa on kevyestä alumiiniseoksesta valmistettu yksiosainen runko ja ainutlaatuinen kaksisävyinen viimeistely, joka täydentää laitteen modernin tyylikästä ilmettä. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Katso kaikki kaupat ja hinnat.

Lenovo Tab P11 Pro

Osta tämä tietokone nyt, niin saat veloituksetta kolmen vuoden takuun! Käyttöjärjestelmä Android Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Tekniset tiedot Näyttö: Minun Telia. Näppäimistön vaste ja tarkkuus on suunniteltu huolellisesti — näppäinkoko on 18 mm, kirjainväli 3 mm ja liikerata 1,3 mm. Apple Airpods Pro, Bluetooth-nappikuulokkeet mikrofonilla.

lenovo tab p11 pro 2021

Lenovo Tab P11 Pro

Lue 7 tuotearvostelua Lue 7 tuotearvostelua. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Mukaansatempaava ääni – Neljä JBL-kaiutinta yhdessä Dolby Atmos -tilaäänen kanssa tarjoaa myös erinomaisen äänimaailman, joka on omiaan peleissä ja elokuvissa. Hintakehitys Korkein hinta. Halvin hinta ilman toimituskuluja. Laadukas yksiosainen alumiinirunko Lenovo Tab P11 Prossa on kevyestä alumiiniseoksesta valmistettu yksiosainen runko ja ainutlaatuinen kaksisävyinen viimeistely, joka täydentää laitteen modernin tyylikästä ilmettä. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla.

garmin 645 music

Tab P11 Pro | Laadukas 11,5-tuumainen tabletti, jossa on 2K-näyttö | Lenovo Suomi

Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Lenovo Tab P11 Pro Virtapainike, jossa on sormenjälkitunnistin sisäänkirjautumista varten 3. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Asiakaspalveluumme saat yhteyden nopeasti esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info luurinetti. Rakenna omasi 0.

LENOVO TAB P11 PRO OLED/8XGHZ/6GB/GB/LTE netistä edullisesti | Verkkokauppa

Virtapainike, jossa on sormenjälkitunnistin sisäänkirjautumista varten 3. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. TÜV Rheinlandin Eye Comfort -sertifiointi varmistaa, että silmät eivät rasitu pitkienkään katseluputkien aikana. Kampanjahinta ,90 on voimassa Yksityisille Yrityksille Wholesale.