Lenovo Thinkpad P1 Gen 4

Liitännät Universal Serial Bus 3. Loistava kaikilla osa-alueilla Valokuvat Videot. Akku 4 Cell Li-Polymer. Valitse malli Valitse malli. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias.

Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 16″ -kannettava, Win 10 Pro (20Y30005MX)

Kaikki ammattilaisten toivoma suoritusteho rungossa, joka kestää ja on kaunis katsella. Tietokoneen toiminta-aika ja tuottavuus kasvavat, kun korjauspalvelu toimitetaan kätevästi ja nopeasti omaan toimipaikkaan. Määrittele mielesi mukaan ThinkPad P1 Gen 4 -mobiiliworkstationin määritysvaihtoehdot tukevat jopa 4 Tt:n tallennustilaa. Lisäksi tämä kestävä kone on testattu armeijatason vaatimuksilla. Tee IT-hankinnoistasi innovatiivisia ja joustavia — ylläpidä laitteet, palvelutuki ja ohjelmistot edullisin ja ennakoitavin kuukausimaksuin.

lenovo thinkpad p1 gen 4

Tuotteen kuvat ja videot

Näppäimistö Backlit, Black – Nordics. Virran sisääntulo 7. Kannettavat putoilevat, kahvi läikkyy, sähköt katkeilevat. ThinkPad P1 4. Atean tarvikehaku. Tehot vain nousevat, kun mukana on päivitetty Ultra-Performance Mode -asetuksemme. Tee IT-hankinnoistasi innovatiivisia ja joustavia — ylläpidä laitteet, palvelutuki ja ohjelmistot edullisin ja ennakoitavin kuukausimaksuin.

iphone 8 plus gold 64

Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 | Elisa Yrityksille

Ostoskori on tyhjä. Jatka ostoksia. Kampanja voimassa Lisäksi asennuspalvelun koulutettu teknikko huolehtii puolestasi kaikkien asiakkaan vaihdettavissa olevien osien asennuksesta. Kannettavat tietokoneet. Niinpä voit tehdä töitä — tai pelata — kauemmin, oli käytössäsi sitten kosketusnäyttö tai tavallinen näyttö. Portit ja paikat 2 x Universal Serial Bus-A 3.

ThinkPad P1 G4 | 16″ Intel-pohjainen mobiiliworkstation | Lenovo Suomi

Kannettavan ja tabletin tarvikkeet. Katso kaikki yhteensopivat tarvikkeet. Järisyttävän tehokkaalla Intel Core i7 -prosessorilla varustettu kone takaa korkealaatuista tehoa huippuluokan työasemille ja sopii monipuolisiin tehtäviin kuten graafiseen suunnitteluun ja ohjelmointiin. Mobile Workstation P1 G4. Tee IT-hankinnoistasi innovatiivisia ja joustavia — ylläpidä laitteet, palvelutuki ja ohjelmistot edullisin ja ennakoitavin kuukausimaksuin. Portit ja paikat.