Lg 43um7000pla

Jos käytät Internet Lg 43um7000pla 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Internet Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Kun asennat tuotteen seinäkiinnikkeeseen lisävarustekiinnitä se lg 43um7000pla, jotta se ei putoa. Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa. Ei osumia. Home Tuki Tuotetuki. TV voi kaatua ja aiheuttaa vakavia vammoja.

LG 43UM7000 43″ 4K Ultra HD (3840×2160) LCD Smart TV

Virranhallinta Energialuokka A. Aktivoi JavaScript, jotta saat kokonaisvaltaisen kokemuksen LG:n sivustosta, tuotteista ja. HDMI-kaapelia käytetään ääni- ja videosignaalien siirtämiseen laitteiden välillä. Kaikki käyttöohjeet ManualsCat. Saat ilmoituksen sähköpostiisi lg 43um7000pla, kun kysymykseesi on reagoitu. Maasta riippuen 2 Siirry valikkoon painamalla painiketta, kunTV on päällä.

lg 43um7000pla

Hinta- ja tuotetiedot

Malli vaaditaan. Tästä palvelusta veloitetaan toimituskustannukset tietovälineen hinta ja toimituskulut. Olemme täällä auttaaksemme sinua Auta meitä kehittymään. Mikä on HDMI? Lataa tiedosto Lataa tiedostoja huoltoa ja tukea varten Lisätietoa.

kuvan koko painotuotteeseen

LG Tuotetuki :Manuaalit, takuu ja muut LG Suomi

Smart TV: Vihdoinkin televisiossa on aina jotain hyvää katsottavaa. Tietokone sisään D-Sub Ei. DVI-portti Ei. Jos painat -painikkeita osoittimen ollessa käytössä, se katoaa näytöstä ja taikakaukosäädin toimii tavallisen kaukosäätimen tavoin. Valikon säätäminen Lg 43um7000pla on käynnissä, paina painiketta kerran. VESA-asennusliitännät x mm. Tuotteella ei OLE vielä yhtään arvostelua.

LG 43UMPLA käyttöohjeet

TV:n virta katkeaa äkillisesti. Varmista, että suuntaat kauko-ohjaimenTV:n kauko- ohjaintunnistimeen. Painikkeen käyttäminen Voit käyttääTV:n toimintoja helposti painikkeella. Näiden evästeiden avulla voimme näyttää sinulle mainoksia ja muuta sisältöä, jonka uskomme olevan parhaiten kiinnostuksenkohteitasi ja digitaalista käyttäytymistäsi vastaavaa. Tämä on normaalia eikä merkki viasta.