Likvi Moli 5w30

Fiche de données FR-CH. Sopii tehokkaisiin ahtamattomiin ja ahtamattomiin moottoreihin. Moottoriöljy Liqui Likvi moli 5w30 Top Tec 5w sopii ahdetuille ja ahtamattomille bensiini- ja dieselmoottoreille ympärivuotiseen käyttöön. Ominaisuutensa ansiosta soveltuu hyvin myös pitkiin öljynvaihtoväleihin ja käyttöolosuhteisiin, joissa moottori joutuu voimakkaalle kuormitukselle. Liqui Moly Top Tec 5w Moottoriöljy Liqui Moly Top Tec 5w sopii erinomaisesti ympärivuotiseen käyttöön bensiini- kaasu- ja dieselmoottoreille, mukaan lukien turboahtimella varustetut moottorit.

Special Tec LL 5W-30

Pienentää niin öljyn likvi moli 5w30 polttoaineen kulutusta. Moottoriöljy Liqui Moly Top Tec 5w sopii nykyaikaisiin bensiini- ja dieselmoottoreihin, ympärivuotiseen käyttöön. Scheda dati di sicurezza IT-CH. Product information EN Korkeatasoinen, synteettinen, polttoainetaloudellinen moottoriöljy. Special Tec AA 5w myös pienentää polttoaineenkulutusta ja pitää moottorin puhtaana. Öljy voitelee koko moottorin tehokkaasti ja luotettavasti, suojaa sitä kulumiselta ja estää saostumien kertymisen moottoriöljyn sekaan.

likvi moli 5w30

MOOTTORIÖLJY LIQUI MOLY

Liqui Moly Special Tec F 5w on testattu toimivaksi niin turboahdetuissa kuin katalysaattorilla varustetuissa autoissa. Lämmittimet ovat huoltovapaita ja ympäristöystävällisiä. Biztonsági adatlap HU. Sopii myös hiukkassuodattimella varustetuille dieselmoottoreille, maksimoiden suodattimen käyttöiän ja toimintakyvyn. Veiligheidsgegevensbladen NL. Merkin voitelurasvat vastaavat autovalmistajien korkeimpiinkin laatuvaatimuksiin ja sopivat Suomen vaihteleviin olosuhteisiin.

jabra bluetooth headset talk 15

Moottoriöljy LIQUI MOLY | Järvenpään Varaosakeskus Oy | Fixus

Tietoa meistä. Information produit FR Sicherheitsdatenblatt DE. Sopii tehokkaisiin ahtamattomiin ja ahtamattomiin moottoreihin. Top Tec moottoriöljy sopii pitkän öljynvaihtovälin autoihin jopa km vaihtoväli. Lähetä arvostelu. Ota yhteyttä.

Moottoriöljy Special Tec LL 5W

Bezpečnostní list CZ. Lämmittimet ovat huoltovapaita ja ympäristöystävällisiä. Edustammme laatumerkkejä kuten Hengst ja Mahle. Pienikitkainen Top Tec antaa moottorille luotettavaa suojaa myös voimakkaan kuormituksen alla. Arvosana 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars.