Lipasto Syvyys 30 Cm Jysk

Lisätiedot Musta siisti lipasto, nouto tämän kuun aikana Korkeus 77, leveys 80 ja syvyys 47 Lipastoja on toinen samanlainen. Pientä käytön jälkeä löytyy Tori Siisti, tukeva ja kaikin puolin ok. Laatikot on hyvin Kyllä, haluan tilata JYSKin sähköisen uutiskirjeen, joka lähetetään sähköpostilla, ja joka sisältää inspiroivia ideoita, tietoa uutuuksista, JYSK Suomen uusimmat tarjoukset ja kilpailut. Katso lisää samankaltaisia hakuja.

Piirongit, senkit ja laatikostot

Totuushan taitaa olla se, että miten paljon kodissa onkaan tilaa, sitä on aina liian vähän. Piirongit ja laatikostot. Nouto Kauniaista, maksu käteinen tai mobile pay. Painomitat LS 41, K 40 cm. Senkki on valmistettu laadukkaasta kalustelevystä ; Viimeistely: valkoinen korkeakiilto ; Ovien takana on 1 hylly ; Suunniteltu ja valmistettu Italiassa. Lisätiedot Jysk lipasto 2×3 laatikot. Tuotteiden rajaus.

lipasto syvyys 30 cm jysk

LAAJA VALIKOIMA ERILAISIA LIPASTOJA

Näytä jalosteet. Lisätiedot Kaappi kaikin puolin ehjä pientä pinta patinaa ja avaimet hukassa. Musta lipasto pyörillä. Tyhjennä valinnat. Lisätiedot Musta struktuuripintainen lipasto. COMBO 4-senkki. Lisätiedot Kuvan mukainen senkki oiskohan luvulta.

lego volvo

Lipasto BASIC | JYSK

Lisätiedot Kuvan mukainen lipasto. Vaatekaapit ja komerot. BASIL-kaappi kapea. Säilö senkkeihin lipasto syvyys 30 cm jysk lipastoihin vaatteita, astioita, kirjoja, levyjä, eli lähes mitä vaan harrastetavaroista työkaluihin. Pienet laatikot ovat käteviä esimerkiksi askartelutarvikkeille tai kosmetiikalle. Laatikostomme tarjoavat käytännöllistä säilytystilaa ja toimivat tyylikkäinä sisustuselementteinä riippumatta siitä tarvitsetko pientä ja yksinkertaista säilytystilaa eteiseen vai näyttävän säilytysratkaisun olohuoneeseen. Sotkan lipastot ja laatikostot Nykymaailmassa ihmisillä on tavaraa aivan eri tavalla kuin esi-isillämme vielä sata vuotta sitten.

Lipasto ja apteekkarin lipasto – Järjestystä kotiin – IKEA

Pieni lipasto tai matala senkki mahtuu minne tahansa kodin huoneeseen tai mökin seinustalle sekä eteiseen laskutasoksi ja asusteiden säilytykseen. Musta puinen lokerikko-lipasto. Näytä tuotetta Sulje rajaus. PEPE 8-lipasto, x 82 cm. Hyväksy Muuta asetuksia. Etusivu Säilytys Lipastot. Leveys 86,5, syvyys 35 ja korkeus