Liput Hsl

Lippu tulee kätevästi suoraan kännykkääsi. Nyt tehtävien muutosten jälkeen opiskelija-alennusta saavien joukko kasvaa. Automatkat vähenevät erityisesti Helsingin suuntaan, ja joukkoliikenteen matkustuskilometrit kasvavat liikenne-ennusteen mukaan viidellä prosentilla”, HSL:n toimitusjohtaja Suvi Rihtniemi toteaa. Tekstiviestilipun myynti päättyy Please enable Strictly Necessary Liput hsl first so that we can save your preferences! Tutustu tarkemmin HSL-kertalippujen ehtoihin.

Matkaliput ja vyöhykkeet

Raitiovaunuissa, lähijunissa ja busseissa ei OLE toistaiseksi lipunmyyntiä. Liput hsl voit ostaa Ärrältä haltijakohtaisen HSL-kortin. Hinnoittelusta: — 14 päivää on suhteessa asiakkaalle kallein lippu, pidemmän kauden ostaminen kannattaa. Lippuja voi ostaa sekä HSL-alueelta lähtevien että sinne saapuvien junamatkojen yhteyteen. HSL-liput helposti local.

liput hsl

Ärrältä HSL:n lippuja

Lippumuutokset VR:n asiakaspalvelusta, katso yhteystiedot vr. Työmatkaseteleillä voit maksaa lipun mutta latausmaksu tulee tuolloin maksaa erikseen käteisellä tai kortilla. HSL-kertalippuja myyvät myös monet kioskit ja kaupat. Tarkista ajantasaiset aikataulut Matkahuollon ja HSL:n sivuilta WWW. R-kioskin latausmaksu HSL-lipuissa

a vitamiini kasvovoide

Liput ja hinta |

HSL-verkkokauppa on lakkautettu. Myös ratikkalipun myynti loppuu. Jos lähdet matkaan Itäkeskuksesta ja olet menossa Östersundomiin, hanki BC-lippu. Uusien vyöhykkeiden liput hsl myös naapurikunnan palveluiden käyttö on sujuvaa, koska korkeat hintaportaat kuntien rajoilta poistuvat. Ärrältä voit ostaa kaikkia lähiliikenteen lippuja sekä kaukoliikenteen kertalippuja.

Kertaliput | Liput ja hinta |

VR Matkalla -sovellus on apunasi matkan joka käänteessä. HSL:n liput kelpaavat busseissa, lähijunissa, metrossa, raitiovaunuissa sekä Suomenlinnan lautalla. Uusien vyöhykkeiden ansiosta myös naapurikunnan palveluiden käyttö on sujuvaa, koska korkeat hintaportaat kuntien rajoilta poistuvat. Junamatkan muutostilanteissa alkuperäiseen matkaan ostettu paikallisliikenteen kertalippu siirtyy uuteen junamatkaan. Sovellus toimii Android- ja iPhone -älypuhelimissa, joiden käyttöjärjestelmä on Android 5.