Logitech C270 Webcam Price

Kamera toimii hienosti. Ratsastus Ratsastusvaatteet Ratsastussaappaat Kannukset ja raipat Ratsastuskypärät ja suojavarusteet Ratsastustarvikkeet. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Helppoja HD-videopuheluita. Kamerat ja videokamerat Action-kamerat Digikamerat Järjestelmäkamerat Kiikarit ja teleskoopit Videokamerat Kameratarvikkeet. Harrasteet ja vapaa-aika. Logitech C HD -web-kamera, Musta.

Logitech C270 HD, web-kamera

Lisäksi kameran struktuuri vaikuttaa jämäkältä. Rakennuslevyt Vanerit ja lastulevyt Kuitulevyt Kipsilevyt ja tuulensuojalevyt. Mikkikin tästä löytyy, mutta varmaan ihan parhain kun hommaa erillisen mikin. Leveys cm. Ilmainen, nopea ja helppo tapa nähdä rakkaimpasi kasvokkain. Valittu väri: musta. Sain odottaa saapumista 5 kuukautta.

logitech c270 webcam price

Vastinetta rahalle

Toimitusaika 5 päivää. Sadevarusteet Kertakäyttösadetakit Sateenvarjot. Vaasa Liisanlehto. Trust Tyro Full HD. Harkitsetko web-kameran hankkimista pöytätietokoneesi tai kannettavasi kaveriksi?

gucci käsilaukut

Logitech Webcam C HD web-kamera

Ajaa asiansa Hyvin! Näitä haetaan nyt:. Vantaa Jumbo. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Graanintie 1.

Logitech C HD web-kamera, hinta 27 €

Piharakentaminen Pihakiveys ja katteet Suihkulähteet ja altaanrakennus Piharakennukset Kylpytynnyrit ja tarvikkeet Maanrakennuskankaat. Logitech Pro Stream Webcam C Reaaliaikaisen tiedon saat olemalla yhteydessä suoraan myymälään. Rantakatu 5. EsaD M mies , 35—44v 2. Syvyys cm.