Logitech Conferencecam Connect Bluetooth

Kannettavien tarvikkeet. DVD Publisher Accessories. Kannettavien tietokoneiden laukut ja asiakirjasalkut. Kytkimet ja matriisit. Kameroiden varusteet Objektiivit. Ratkaisun akustiset ominaisuudet takaavat, että kaikki osanottajat kuulevat ja kuuluvat laadukkaasti lähes kahden metrin säteellä laitteesta. Signaalin ja jatkajat vastaanottimet.

Logitech BCC950 ConferenceCam Getting Started Manual page 57

Tuote lisätty vertailuun. Ladattavat paristot. Datakaapelit – autopuhelimet. Matkapuhelimet Älypuhelimet. Tarvikkeet – storage.

logitech conferencecam connect bluetooth

Tuotteen kuvat ja videot

USB Hubit. Oheislaitteet Web-kamerat Tuote Pyydä tukea. Kannettavien laukut. Kamerat Videokamerat. POS Tarvikkeet.

dogman koiranruoka kokemuksia

Logitech ConferenceCam Connect videoneuvottelujärjestelmä Group

Ominaisuudet: Objektiivi tarkentaa automaattisesti ihmisiin ja esineisiin, joten kuva on terävä, olipa kamera suunnattu mihin tahansa. Usean kuvan kehykset. Näyttö- ja monitori kattokiinnike. Käytön aloittaminen. Wireless Lan Barcode. PC virtalähteet.

Logitech BCC ConferenceCam Getting Started Manual (Page 57 of 68) | ManualsLib

POS Lisätarvikkeet. Matkapuhelimet Älypuhelimet. Nauti todenmukaisesta värimaisemasta sekä terävästä ja selkeästä kuvasta — myös silloin, kun zoomaat lähelle. Vaatehuolto Ompelukoneet. POS — Pienet pöytätulostimet. Ratkaisun akustiset ominaisuudet takaavat, että kaikki osanottajat kuulevat ja kuuluvat laadukkaasti lähes kahden metrin säteellä laitteesta.