Logitech G923 F1

Komennot ovat käden ulottuvilla ajotyylistä riippumatta. Vaihda ylivaihteelle. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Muoto seuraa toimintoa — ohjauspyörässä on integroitu keskikohdan merkki ja kiertovalitsin. Tutustu ohjauspyörien uuteen sukupolveen. Oikea virta on yhtä kuin oikea vääntömomentti. Logitech McLaren G Challenge on maailmanlaajuinen mestaruuskilpailu kaikentyyppisille kilpakuskeille.

Ajosimulaattorivälineet

Näet päätäsi kääntämättä, milloin moottori on punaisella. Käytön aloittaminen. Kiinteä kierroslukumittari Kiinteät värilliset LED-valot näyttävät kierrosluvun tuetuissa peleissä. Materiaalit Pyörän puolat : anodisoitu alumiini Ohjauspyörän suojus: käsin ommeltu nahka Ohjausakseli : teräs Ohjainvaihtimet : harjattu ruostumaton teräs Kiinnittimet logitech g923 f1 lasitäytteinen nailon Poljinten kehykset ja varret : kylmävalssattu teräs Poljinmännän suojukset : termoplastinen polyoksimetyleeni POM. Herkempi ja tarkempi. Näytä usein kysytyt kysymykset.

logitech g923 f1

TrueForce – uuden sukupolven simulaatio

Tehosta lähtöäsi ohjelmoitavalla kaksoiskytkimellä, joka jäljittelee kilpa-autojen lähtöavustinta tuetuissa peleissä. G ulkoasu on ammattimainen: siinä on käytetty uusia värejä, ensiluokkaista harjattua metallia, aitoa autoa muistuttavia nahkaompeleita ja kiillotettuja polkimia. Lieriöhammaspyörästö, joka on mallinnettu autojen vaihteistojen mukaan, takaa sulavan ja hiljaisen ohjauksen monien erityyppisten tärinäpalautteiden kautta. Klassinen design on tuotu nykyaikaan. Muoto seuraa toimintoa — ohjauspyörässä on integroitu keskikohdan merkki ja kiertovalitsin. Pakkauksen sisältö. Voit asetella polkimet uudelleen niin, että kantapäiden ja varpaiden liikkeet on helpompi suorittaa, jolloin hallinta on entistä parempi.

camera ubiquiti

Logitech G Racing Wheel & Pedals PS4 PC | Telia

Voit luoda useita mukautettuja profiileja mihin tahansa peliin ja sovellukseen. Näet päätäsi kääntämättä, milloin moottori on punaisella. Katso tuetut pelit osoitteesta logitechg. Voit ottaa tarvittaessa yhteyttä Logitechin tukeen. Herkempi ja tarkempi. Kiinteä kierroslukumittari Kiinteät värilliset LED-valot näyttävät kierrosluvun tuetuissa peleissä.

Logitech G TRUEFORCE Xboxille, Playstationille ja PC:lle

Näet päätäsi kääntämättä, milloin moottori on punaisella. Herkempi ja tarkempi. Apu ja tuki. Tehosta lähtöäsi ohjelmoitavalla kaksoiskytkimellä, joka jäljittelee kilpa-autojen lähtöavustinta tuetuissa peleissä. Logitech G on simuloidun kilpa-ajomaailman suunnannäyttäjä. Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. G tarjoaa millintarkkuutta ja ennenkokematonta todentuntua oletusasetuksia täsmällisemmillä säädöillä.