Lumilaudan Pituus Miehet

All-mountain -laskijoille sopii parhaiten keskitason jäykät siteet. Lumilaudoissa yleensä yhdistellään näitä designejä, riippuen lumilaudan käyttötarkoituksesta. Termi josta kuulet lumilautailijoiden usein puhuvan on heidän lautojensa elastisuus tai jäykkyys. Hiihtoakrobatia-laudan avulla otat kaikki irti hyppyreistä, reileistä sekä paipista. Mitä painavampi on, sitä jäykempi lauta lumilaudan pituus miehet ottaa. Markkinoilla myytävät laudat voidaan yleisesti jakaa kolmeen kategoriaan: all mountain, freeride ja hiihtoakrobatia.

Gear love: Eero Ettalan opas lumilaudan ostamiseen

Mikäli haluat lisää grippiä, joihinkin lautoihin on lisätty hammastusta tai ylimääräisiä kontaktipisteitä kanteille. Jos lumilaudan pituus miehet mielummin hypit, valitse all-mountain pituinen lumilauta. Suomessa freestyle-lauta on aluksi paras. Lumilaudan pituus on huomionarvoista sekä millaiset lumilautasiteet lumilautaan tulevat. Freestyle: Parkki on kotisi Aurinko, vasta-ajettu parkki ja kaikki ystäväsi viettämässä päivää kanssasi. Backcountry: Backcountry lumilaudat ovat tarkoitettu syvään puuterilumeen rinteen ulkopuolelle. Aloittelijan Lumilaudan Pituus Kun aloitat lumilautailun, haluat tehdä laskemisesta mahdollisimman helppoa.

lumilaudan pituus miehet

Valitse lautailutyylisi

Nykyisin markkinoilla on myös esimerkiksi lyhyempiä lautoja, jotka ovat yleensä leveämpiä ja antavat siten vakautta. Mitä leikkaavampi lauta on, sitä ketterämpi se myös on lumella. Myös, jos lasket isompia obstaakkeleita parkissa, arvostat lautaan lisättyä tukea. Se toimii parhaiten yhteen suuntaan laskettuna ei switchinä. Lue lisää all-mountain, freestyle-, freeriding- ja splitboard-lautailusta seuraavaksi. Vinkkisarja on lyhyt ja ytimekäs, jotta löydät kaikki tarvittavat tiedot muutamilta riveiltä. Moni puuterilauta on suunniteltu siten, ettei Object Linking and Embedding muuta mahdollisuutta kuin olla setbackissä.

acer xv282k kv

Ohjeita lumilaudan valintaan – Lakeus Sport

Laudat on tehty World Cup -standardin lumilaudan pituus miehet ja on kaikista saatavilla olevista lautapohjista nopein. Leveyden kanssa tulee olla tarkkana erityisesti silloin jos laskija omaa keskimääräistä suuremman kengännumeron. Valitse lauta sopivuuden mukaan, älä hinnan tai brändin. Lautojen vaihtelemisesta kauden mittaan ja olosuhteiden mukaan on tullut suosittua lumilautailuskenessä. Kannattaa aluksi miettiä, että mikä on se laskutyyli, mikä kiinnostaa eniten ja sen mukaan valita lauta.

Kuinka valita lumilauta | Ostajan opas | Blue Tomato

Monilla ihmisillä on eripituiset jalkaterät, joten kannattaa mitata myös toinen jalka ja käyttää pidemmän jalan mittaa. Kannattaa valita siteet sen mukaan, että miten paljon on valmis käyttämään rahaa lautaan ja käyttää siteisiin samassa suhteessa. Nämä laudat ovat yleensä varustettu vahvistetulla pohjalla ja kanteilla, jotta ne kestävät toistuvan reilien ja pressien hakkaamisen. Jib -lumilaudat voivat olla lyhyempiä, jolloin ne ovat kevyempiä ja niitä on helpompi pyörittää. Tarjolla ….