Lumise Lisävalojen Asennus

Ajovalot voidaan joko lumise lisävalojen asennus tehokkaampiin, tai hankkia lisävalot autoon asennettuna suoraan asiansa osaamasta autohuollosta. Alla asennusohje can-väyläohjattuihin autoihin video-muodossa. Helpoimmillaan lisävalojen kytkentä on helppo ja nopea toimenpide, joka onnistuu lähes jokaiselta autojen ja sähkölaitteiden kanssa aiemmin puuhanneelta. Ylempää löytyy perinteiselle kytkennälle vastaava kytkentäkaavio. Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. Lisävalo tuo turvaa autoiluun Suomen syksyllä saapuva pimeys tekee ajamisesta vaikeampaa, ja tarpeeksi tehokkaat kaukovalot ovatkin merkittävä tekijä tieturvallisuuden parantamisessa.

Lisävalojen asennus hinta

Tilaa uutiskirje Älä missaa tarjouksia ja uutuuksia, tilaa heti uutiskirjeemme! Pultit voi jättää tässä vaiheessa vielä hieman löysälle, sillä valot kannattaa käydä asennuksen jälkeen suuntaamassa esimerkiksi pimeällä tiellä. Nyt kaikkiin Lumisen Valovelhoista ostettuihin paketteihin ilmaiset toimitukset Matkahuollon sekä Postin noutopisteisiin! Ruuvaa lumise lisävalojen asennus kiinni. Mikäli umpiolta ei siis löydy yhtään johtoa, josta herätevirta saataisiin napattua, otetaan heräte auton can-väylästä. Näin lisävalot syttyvät ja sammuvat auton omien pitkien kanssa samaan aikaan.

lumise lisävalojen asennus

Valmiit lisävalopaketit Valovelhosta

Mikäli jokin kohta jäi mietityttämään, valostoren asiakaspalvelu vastaa kysymyksiisi, chatissa, sähköpostissa ja puhelimessa. Mikäli ei, tulee herätevirta napata can-väylästä tai XBB älyreleellä. Kun lisävalojen asennus aloitetaan itse, ongelmana voi olla uusissa autoissa ohjausvirran saaminen lisävaloon. Helpoin, nopein ja tavanomaisin tapa on käyttää rekisterikilven taakse kiinnitettävää lisävalotelinettä ja valmista johtosarjaa virtojen kytkemiseen. These cookies do not store any personal information. Irrota rekisterikilpi ja mahdollinen rekisterikilven kehikko. Ohjeessa käydään vaihe vaiheelta läpi lisävalojen asennus ja kytkentä.

bosch multitalent 8 1250 w

– Lisävalojen asennus nykyaikaiseen autoon

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia lumise lisävalojen asennus. Lisävalon kytkentä Kun valaisin on saatu asennettua paikoilleen auton keulalle, päästäänkin asennuksen ehkä haastavimpaan vaiheeseen, johtojen kytkentään. Jos et halua asentaa valoja itse, voit myös käyttää Lumisen Valovelhoajonka avulla löydät automaattisesti sinun automerkkiisi ja -malliisi sopivat lisävalot ja asennuksen läheltäsi. Täyspitkä asennusvideo. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle! Monissa uusissa, varsinkin led-valoilla varustetuissa, autoissa kaukovaloja ohjataan nk. Kytketään suoraan valaisimen liittimeen.

OHJE – LISÄVALOJEN ASENNUS AUTOON – KUVA- JA VIDEO-Ohjeistot –

Tämän jälkeen aseta teline takaisin, ja kiinnitä se ruuveilla. Hyvä nyrkkisääntö valojen suuntaamiseen on asettaa ne osoittaamaan suoraan eteenpäin. Jos tiedät miten porakonetta ja yleismittaria käytetään, homman pitäisi onnistua helposti. Tässä oppaassa keskitytään perusasennukseen halogeenivaloilla varustettuun autoon. Lumisen Valovelhosta ostetun lisävalopaketin asennus nyt valituissa Raskoneen toimipisteissä! Allaolevalla Valostoren videolla kerrotaan kuinka lisävalojen asennus tehdään.