Lyko Yankee Candle Calendar

Dermosil tuo myös tänä vuonna myyntiin oman joulukalenterinsa, joka kantaa nimeä Holy Jolly. Mikäli huomaat jonkun kalenterin puuttuvan listalta, niin laita ihmeessä kommenttia. Suosittelen lämpimästi tätä joulukalenteria — et varmasti pety! Skin Solutions, Sensitive ja Nature -sarjan tuotteita ja kalenteri onkin mainio tapa tutustua Dermosilin tuotteisiin. Ihana kalenterin jos Kicksin valikoimien tuotteet kiinnostaa. Vanhemmat artikkelit ».

Tietoa meistä

Mukana on kaksitoista eri makua mustaa, punaista, vihreää ja valkoista teetä sekä rooibosta ja yrttiteetä. Kyllä kelpaisi tällaista pöydällä ihmetellä koko joulun ajan. DIY -kalenteri tuli myyntiin ainoastaan Lykon verkkokauppaan ja se myytiin välittömästi loppuun. Ihana tapa hemmotella myös miehiä. Lyko yankee candle calendar on Colosen klassikkotuotteita, mutta myös muutamia erikoissarjojen tuotteita. Tämä kynsilakka -joulukalenteri kiinnostaa ainakin itseäni todella kovasti, sillä Essien kynsilakat ovat tosi laadukkaita.

lyko yankee candle calendar

Juoma adventtikalenterit

Yves Rocher suosikit kautta aikojen ja uudet tutta Jos rakastat kylpemistä ja saunomista, voisi tämä kalenteri olla sinulle täydellinen. Mukana on kaksitoista eri makua mustaa, punaista, vihreää ja valkoista teetä sekä rooibosta ja yrttiteetä. Colosen kosmetiikkakalenterista löytyy 24 luksus tuotetta ihonhoitoon ja kaunistautumiseen. Tämä kalenteri näyttää muutamien spoilereiden osalta kuitenkin erittäin kiinnostavalta paketilta. Meikkejä näytti spoilerikuvissa olevan aika vähän, joten tämä on erityisesti hius- ja ihonhoito friikeille. Jouluiset teekalenterit ovat edullisia ja terveellisiä vaihtoehtoja joulukalenterin hankintaan.

hdmi switch 2.0

Yankee Candle Wreath Joulukalenteri Yankee Candle Wreath Adventskalender |

Sopii parhaiten mielestäni teini-ikäisen joulukalenteriksi tai nuoremmille meikki-intoilijoille. Talvella ahkerana teenjuojana on ihana avata joka aamu uusi luukku ja tutustua uusiin teemakuihin. Olen postannut parhaita Black Friday tarjouksia blogiin jo useana vuonna ja tärppipostaukset on olleet melko suosittuja. Ipsy plus elokuu Mitä ihmettä, ihonhoitoa puikoista?? Kalenteri on toki kertakäyttöinen, mutta luukkujen rapina kuuluu joulun odotukseen ja tuo omanlaisensa lyko yankee candle calendar joulufiiliksen. Edullisemmassa kalenterissa on 24 luukkua ja se sisältää 8 erilaista tuoksua. Kannattaa kurkkia erityisesti kotimaisen Lunokosin tuotteet, jotka sopii hyvin lahjaksi.

Aikuisten joulukalenterit | Glitteriaddikti

Sen verran kalenterista on kerrottu, että se sisältää meikkejä, tuoksuja, hiustenhoitoa ja vartalotuotteita. Waaaau, tässä yksi tämän joulun upeimmista kalenereista for sure! Theme Designed and Coded by Vefio Themes. Revolution meikkeihin mulla ei itsellä henkilökohtaista kosketuspintaa Object Linking and Embedding, mutta tiedän niiden olevan todella suosittuja ja suhteellisen edullisia. Kyllä kelpaisi tällaista pöydällä ihmetellä koko joulun ajan. Ainakin partaöljy taitaa paketissa olla. Brändin kaikki hiustuotteet ovat todella laadukkaita ja ne ovat suunniteltu niin, etteivät ne katko tai vahingoita hiuksia.