Maailman Paras Pizzapohja Iltalehti

Hallitseva vuoden pizzamestari ja Capperi-pizzaketjua luotsaava Miguel Papaianni neuvoo, miten taikinapallosta pyöritetään pizzapohja. Kaikki saavat osallistua ja yhdessä puuhaaminen on mukavaa. Toinen tärkeä seikka on, ettei täytteitä Object Linking and Embedding liikaa. Helpoilla vinkeillä pakaste­pizzasta tulee kuin uusi ruoka — monen suosikkipizza on kinkku-ananas. Osa käyttää sauvasekoitinta, mutta perinteinen maailman paras pizzapohja iltalehti tapa on soseuttaa kastike käsin.

Pizzamestari paljastaa perinteisen italialaisen pizzataikinan ohjeen – hän tyrmää oppimme jauhoista

Hiero käsilläsi hiiva jauhojen joukkoon. Maailman paras pizzapohja iltalehti on muun muassa puttanesca ja diavola. Hänen mukaansa roomalainen pizza on helpommin sulavaa ja vatsaystävällisempää, koska pizza paistetaan kypsemmäksi. Jos et halua odottaa taikinan kohoamista yön yli, laita siihen kaksinkertainen määrä hiivaa ja anna kohota huoneenlämmössä. Kuullota sipulia öljyssä vähintään 10 min ajan, jotta se alkaa saada väriä. Ei todellakaan.

maailman paras pizzapohja iltalehti

Tärkeää on olla hellä, mutta päättäväinen. Mittaan sen aina lämpömittarilla, pelkkä sormituntuma ei riitä, Joonas neuvoo. Napolissa pizzeriat saavat käyttää ainoastaan alkuperäisluokitelluista San Marzano – tomaateista tehtyä kastiketta. Kuullota sipulia öljyssä vähintään 10 min ajan, jotta se alkaa saada väriä. Suolaiset piirakatkin tekevät aina kauppansa. Esimerkiksi diavolassa on vain tomaattia, Fior di latte -mozzarellaa ja mausteista Spianata-salamia. Tämä on monesti suomalaisten perusvirhe pizzaa tehdessä.

flip 4 watt

Paras pizzapohja ikinä – tämän jälkeen et halua palata entiseen

Pitsat ovat Platanialle intohimo. Nyt katselukertoja on yli kaksi kertaa enemmän, eikä loppua näy. Hanna Gullichsen ja Joonas Laurila rakastava ruuanlaittoa. Eeva Paljakka. Mozzarellapäällysteinen pizza täytetään kirsikkatomaattisalsalla, parmankinkulla ja rucolalla.

Tee hyvä pizza – Italialaisen pizzamestarin parhaat pizzavinkit

Pizza on yksi Pippuri. Murskaa kokonaiset purkkitomaatit käsin, jotta ne säilyttävät raikkautensa ja hedelmäisyytensä. Lisää valkosipuli, Worcestershire-kastike, balsamico ja yksi purkki tomaattimurskaa. Paista Pohja ensin ja täytä vasta sitten pizza. Näin teet parhaan kastikkeen parhaan pizzapohjan kaveriksi. Nyt voit venyttää taikinaa ja samalla käännellä sitä, jota se venyy tasaisesti joka puolelta. Nosta kohonnut pizzataikinapallo reilusti jauhotetulle pöydälle ja painele siitä varovasti litteämmäksi.