Maanmittauslaitos Kansalaisen Karttapaikka

Karttapaikka tarjoaa ajantasaiset topografiset kartat, ilmakuvat ja kiinteistörajat koko maasta vapaasti katseltaviksi. Siirry Karttapaikalle. Alla listatut asiakkaillemmekin tarjottavat rajapintapalvelut tuovat Asiointipalveluun seuraavat tiedot Karttakuvapalvelu WMTS Tämän rajapintapalvelun kautta Karttapaikalle tuotetaan maasto- tausta- ja selkokartta, ilmakuvat, rinnevarjoste, kiinteistörajat ja -tunnukset. Muutokset astuvat voimaan heti, kun ne maanmittauslaitos kansalaisen karttapaikka toteutettu. Karttakauppa löytyy oikean laidan sivupalkin nuoli-ikonin takaa kohdasta Osta karttoja. Nimistö Nimistöhaku perustuu Maanmittauslaitoksen paikannimirekisteriin, joka sisältää koko peruskartan nimistön. Lue lisää huoneistotietojärjestelmästä.

Päävalikko

Käyttäjällä ei OLE oikeutta saattaa Karttapaikkaa tai sen karttaa tai muuta osaa yleisön saataville levittämällä, esittämällä tai näyttämällä se julkisesti eikä myöskään tallentaa tai valmistaa siitä kappaleita ilman Maanmittauslaitoksen etukäteen antamaa lupaa. Tiedostopalvelun aineistoja voi käyttää Maanmittauslaitoksen avoimien aineistojen CC 4. Käyttäjä vastaa Karttapaikan tai sen sisällön käytöstä Maanmittauslaitokselle, maanmittauslaitos kansalaisen karttapaikka käyttäjille tai kolmannelle osapuolelle aiheutuvista vahingoista täysimääräisesti. Maanmittauslaitos ei vastaa muiden ylläpitämien sivujen sisällöstä eikä kyseessä olevilla sivuilla käsiteltävien henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuudesta. Sovellettava laki ja erimielisyyksien ratkaisu Karttapaikkaan ja sen käyttöön sovelletaan Suomen lakia lukuun ottamatta sen lainvalintasäännöksiä. Maanmittauslaitos kansalaisen karttapaikka tilannekartta Haluatko tietoa ilmakuvausten ja laserkeilausten etenemisestä? Linkit ulkopuolisten ylläpitämille sivuille Karttapaikalla voi olla linkkejä ulkopuolisten ylläpitämille sivuille.

maanmittauslaitos kansalaisen karttapaikka

Suomi.fi-verkkopalvelun käyttö edellyttää selainohjelmalta Javascriptin hyväksymistä.

Karttapaikalla käytetään useita eri rajapintoja, joista kaikki eivät OLE avoimessa käytössä. Kiinteistötietopalvelu organisaatioasiakkaille Selaa valtakunnallisen kiinteistötietojärjestelmän KTJ tietoja. Rinnevarjostus Rinnevarjostus on harmaasävykuva, joka esittää maaston korkeusvaihteluja. Read more about Asiointipalvelu henkilöasiakkaille. Vaatii käyttöluvan.

cds energia

Karttapaikka – Maanmittauslaitos

Voit hakea karttoja koko Suomesta mm. Uutiskatsaukset ja artikkelit Maastokartta Maastokartat ja peruskartat ovat koko Suomen kattava maastoa kuvaava aineisto Taustakartta Taustakarttojen väritys on vaalea ja kartalla esitettävien tietojen määrää on karsittu esimerkiksi maastokarttaan verrattuna. Aineistot näkyvät maanmittauslaitos kansalaisen karttapaikka tarkimmilla mittakaavatasoilla. Peruskarttaan verrattuna tietoa ja värejä on vähemmän. Korkeusmalli 2 m Aineisto kuvaa maanpinnan korkeutta ja sen ruutukoko on 2 m x 2 m.

Karttapaikka –

Rajaa myytävä alue pinta-ala -toiminnolla. Kiinteistötunnukset ja kiinteistörajat perustuvat kiinteistörekisteriin. Sovellettava laki ja erimielisyyksien ratkaisu Karttapaikkaan ja sen käyttöön sovelletaan Suomen lakia lukuun ottamatta sen lainvalintasäännöksiä. Taloyhtiöiden ja osakehuoneistojen tiedot yhteen Paperiset osakekirjat jäävät historiaan, kun omistukset siirretään sähköiseen rekisteriin. Karttanäkymä aukeaa uuteen välilehteen, mistä voit tulostaa tai tallentaa sen koneellesi. Katso karttamerkkien selitteet.