Mac Mini M1 8 256

Tilausta ei voi peruuttaa kun se on otettu käsittelyyn. M1-siru, ytiminen Neural Engine ja koko joukko koneoppimistekno­logioita tekevät Mac ministä kone­oppimisen voimanpesän. Apple Mac Mini M1 Gt. Katsotuimmat Pöytäkoneet alk. MS Office Personal, toimisto-ohjelmisto. Räätälöidyillä tuotteilla ei Object Linking and Embedding palautusoikeutta. Toimitusaika 1 – 5 päivää.

Vertaile Mac-malleja

Palautetta sivustosta. Viihde ja elektroniikka. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Vaativatkin toiminnot hoituvat jopa 60 prosenttia pienemmällä energiankulutuksella edelliseen sukupolveen verrattuna. Hintakehitys Korkein hinta.

mac mini m1 8 256

Hinta- ja tuotetiedot

Koko M1-siru on suunniteltu koneoppimista silmällä pitäen. Ryhdy töihin, uppoudu peleihin ja päästä luovuutesi lentoon Mac minillä. Apple Mac Mini M1 8gb gb Ssd. M1:ssä yhdistyvät neljä suorituskyky-ydintä ja neljä tehok­kuus­ydin­tä. Apple M1-siru vie Mac minin – monipuolisimman ja kaikkeen kykenevän pöytäkoneen – suorituskyvyn täysin uusiin ulottuvuuksiin. Toimitusaika 2 päivää. Yksi tilaus yhdelle Perhejako-ryhmälle.

ikea valkoiset verhot

Apple Mac mini M1 Apple M 8 GB DDR4-SDRAM GB SSD Mac OS X Big Sur Mini PC Hopea

Näin parannat mahdollisuuksiasi saada sen takaisin. Apple Mac Mini M1 Jopa 3 kertaa parempi prosessorin suorituskyky. Tämä sopii erin­omaisesti vähäisen viiveen kone­oppimisen tehtäviin, joissa ei edellytetä Neural Enginen valtavaa tehoa. Päivitetty Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto.

Apple Mac Mini GB M1 | Telia

Kustomointi korvaa vakiokokoonpanon vastaavan osan. Neljä tehok­kuus­ydin­tä tuottavat erinomaisen suoritus­kyvyn jokapäiväisiin tehtäviin, mutta käyttävät vain kymmenesosan virtaa. Löydä sinulle sopivin Mac avautuu uuteen ikkunaan. Jos haluat lisätietoja, klikkaa tästä avautuu uuteen ikkunaan. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Tyyli ja hyvinvointi.