Macbook 13 3 Air

MacBook Air suoriutuu nyt projekteista, jotka vaativat ennen­näkemätöntä graafista suorituskykyä. Tietyissä tilanteissa kuluttaja voi myös esittää vaatimuksensa edeltävälle myyjälle ketjussa. Paineherkkyys, multi-touch -touchpadnäppäimistö, Multi-Touch Gesture Recognition, ympäröivän valon tunnistin, force click, Touch ID -anturi, saksimekanismi. Entistä tehokkaampana. Se voi myös parantaa mahdollisuuksiasi saada laite takaisin. Lisätietoja siitä, miten Apple huoltaa MacBook Airiasi, saat tästä. IEEE

Apple MacBook Air 13” (2020) 256 Gt, Kulta

Katso kaikki mallit Osta Mac. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Magic Keyboard tai Magic Keyboard numero­näppäimistöllä. Sony PlayStation 5 PS5pelikonsoli. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Microsoft Office Personal, toimisto-ohjelmisto.

macbook 13 3 air

MacBook Air

Tuettuna saman­aikaisesti täysi natiivi­tarkkuus sisäisellä näytöllä miljoonissa väreissä ja: Yksi ulkoinen näyttö, jossa on jopa 6K-tarkkuus 60 Hz taajuudella. Minun Telia. Langaton Bluetooth 5. Viimeksi katsomasi tuotteet. Kone­oppimisen ansiosta apeilla voidaan rakentaa ja soveltaa valtavaan datamäärään perustuvia malleja. Apu ja tuki. Instax Mini Film.

kivi tuikku punainen hinta

MacBook Air with M1 – Tekniset tiedot – Apple (FI)

Jopa 3,5 kertaa nopeampi prosessori ja pitkäkestoinen akku. Not available 1 Ei saata­villa. Yksityisyyden suojaamiseksi tämä data prosessoidaan laitteella salaman­nopeasti. Takaisin sivun alkuun. Käyttö­ympäristön vaatimukset. Pieni M1-siru, iso harppaus 8-ytiminen M1-prosessori tarjoaa laskentatehon, jolla Apple MacBook Air suoriutuu vaativista tehtävistä, ammattitason editoinnista ja kovan luokan pelaamisesta.

Apple MacBook Air 13” () Gt, Kulta | DNA

Käyttö­lämpötila: 10—35 °C. Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Miksi tilaisit Telialta? Lue 17 tuotearvostelua Lue 17 tuotearvostelua. MacBook Airin lukitsemiseen tai avaamiseen tarvitaan vain yksi kosketus.