Macbook Pro 16 2019

Näyttävä 16 tuuman näyttö takaa parhaan työskentelymukavuuden. Uudella näppäimistöllä on suorastaan ilo kirjoittaa. Akunkesto on parantunut selvästi aiemmasta, sillä akku kesti testiemme perusteella kevyellä käytöllä Applen lupaamat 11 tuntia. Virta hupenee toki selvästi nopeammin, jos käytät konetta intensiivisempiin työtehtäviin. Olet odottanut luotettavaa MacBook Prota Näin lyhyen käyttökokemuksen perusteella on vielä mahdotonta arvioida koneen pitkäaikaista kestävyyttä, mutta alustavat havaintomme lupaavat hyvää. Jos etsit markkinoiden parasta ammattikannettavaa, MacBook Pro on jälleen varteenotettava vaihtoehto. Joonas Nurmela opens macbook pro 16 2019 new tab opens in new tab.

MacBook Pro 16 tuuman

Alkaen ,1 – GB. Värintoisto on erinomainen, joten kone soveltuu hyvin kuvankäsittelyyn tai videoiden editointiin. Apple on tehnyt myös pieniä muutoksia Touch Bariin. Tekniikan ansiosta kaiuttimet kuulostavat selvästi kokoaan suuremmilta ja tuottavat yllättävän selkeän ja voimakkaan äänen. Saat siis käytännössä kaksi kertaa enemmän tallennustilaa, selvästi tehokkaamman macbook pro 16 2019 sekä lukuisia hyödyllisiä uutuusominaisuuksia, kuten suuremman näytön, tismalleen samaan hintaan kuin aiemmin. Jos kuulut siihen käyttäjäjoukkoon, joka lykkäsi vanhan MacBook Pronsa vaihtamista uuteen näppäimistöongelmien takia, nyt on turvallinen aika päivittää työkone uudempaan. Jos siis olet odottanut sopivaa hetkeä muutaman vuoden ikäisen MacBook Prosi päivittämiseen, kärsivällisyytesi on vihdoin palkittu.

macbook pro 16 2019

Hei! Etkö löydä etsimääsi?

Would definitely recommend! Tuote on poistunut valikoimastamme. Vaikka uuden näppäimistön liikerata on kasvanut kokonaisen millin pidemmäksi, koneen paksuus on kasvanut vain 0,75 millimetrillä. Ainoa suurempi toive olisi useamman liitännän lisääminen. Retina-näytössä on nitin kirkkaus ja laaja P3-väriskaala, jotka tuottavat erinomaista väriskaalaa — kuvasi ja videosi heräävät näytöllä eloon ja ovat luonnollisia ja näyttäviä.

iphone 8 se 2020

MacBook Pro 16 tuuman | Back Market

Elisa Kirja. Yli kolme päivää. Wow, where should I start? Mitä macbook pro 16 2019 liikerata näppäimistöllä on, sitä napakamman vasteen ja paremman tuntuman se usein antaa. How We Test We pride ourselves on our independence and our rigorous review-testing process, offering up long-term attention to the products we review and making sure our reviews are constantly updated and maintained – regardless of when a device was released, if you can still buy it, it’s on our radar. Ensimmäinen kone meni rikki n. Näyttöä ympäröivät mustat reunat ovat nimittäin kaventuneet merkittävästi aiemmasta.

MacBook Pro (tuumainen, ) – Tekniset tiedot (FI)

Työskentelet Windows-ympäristössä Jos työskentelet puhtaasti Windows-ohjelmilla tai vihaat järjestelmällisesti kaikkia Apple-laitteita, suosittelemme tutustumaan Windows-vaihtoehtoihin. Saisinko teiltä sopivan? Esimerkiksi Razer Blade 15 Studio Edition on integroinut kosketusnäytön suoraan koneeseen, jolloin käyttäjä ei joudu hankkimaan erillistä tablettia. Voit muuttaa asetuksiasi myöhemmin napsauttamalla minkä tahansa sivun alaosassa olevaa ”Evästeet”. Koneen sisäänrakennetut kovaääniset ovat ylivoimaisesti markkinoiden parhaat.