Macbook Pro Rj45 Adapter

Myyjän virheestä tai kuluttajasuojalain alaisesta vaihto- ja palautusoikeudesta macbook pro rj45 adapter palautuksen rahdin maksaa myyjä edullisimmalla toimitustavalla. Mikäli et OLE paikalla, voit noutaa tilauksesi saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta. Suosituimmat haut macbook pro airpods airpods pro beats solo pro wireless airpod. Halutessasi voit myös liittyä uutiskirjeen tilaajaksi, jolla saat tiedon uusista Apple-tuotteista, kampanjoista sekä tarjouksista. Tietokoneiden ja muiden käyttöjärjestelmällä varustettujen laitteiden asentaminen ja käyttöönotto päättää palautusoikeuden. Tector pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Lue lisää maksutavoista ja -ehdoista täältä.

Adapterit ja kaapelit Apple-laitteille

Tuoteryhmä Sovittimet 38 Hubit ja telakat 17 Laitekaapelit Olethan siis yhteydessä asiakaspalveluumme, niin pyritään yhdessä löytämään molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu. Multitronic iTronic Jyväskylä Arvioitu toimitus: Tectorin verkkokauppa on avoin kaikille yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille Suomessa. Tutustu tarkemmin toimitustapoihin täällä.

macbook pro rj45 adapter

Hyödyllistä

Päivitetty Rekisteröitymällä näet kaikki tilauksesi ja niihin liittyvät dokumentit yhdestä paikasta. Palautuksista on aina erikseen sovittava etukäteen. Etusivu Kaapelit ja johdot Adapterit Thunderbolt. Ostoskorisi on tyhjä.

dolce gusto chococino

LMP Universal Serial Bus-C to Gigabit Ethernet Adapter 15cm, Silver | Tector

Tuotteilla on valmistajan tuotetakuu, jonka puitteissa virheellinen tuote korjataan tai vaihdetaan uuteen. Olet muuttanut suosikkikauppasi. Jos tuote on virheellinen tai väärä, asiakkaan tulee ottaa viipymättä yhteyttä Tectoriin. Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja oikeus hintojen muutoksiin ilman eri ilmoitusta pidätetään. Halutessasi voit myös liittyä uutiskirjeen tilaajaksi, jolla saat tiedon uusista Apple-tuotteista, kampanjoista sekä tarjouksista. Kun tilauksesi on käsitelty, lähetämme macbook pro rj45 adapter sähköpostiin noutoilmoituksen myymälästä noudettaville tuotteille tai toimitusvahvistuksen, kun tilauksesi on toimitettu kuljetusyhtiölle toimitettavien tuotteiden osalta.

Belkin Universal Serial Bus-C–Gigabit Ethernet -sovitin – Apple (FI)

Mikäli jako ei onnistu, se toimitetaan vastaanottajan lähipostiin noudettavaksi. Hyväksyn toimitus-, palautus- ja peruutusehdot. Hyväksy vielä toimitus-, palauttaminen- ja peruutusehdot rastittamalla valintaruutu. Seinäjoki: 3 kpl Arvioitu toimitus: Toimitusvahvistus sisältää kuljetusyhtiön seurantatunnuksen, jolla voit seurata lähetystäsi.