Magneetti Laturi Puhelimeen

Tämä on houkutteleva magneettinen laturi kaikille mobiililaitteillesi ja kannettaville tietokoneillesi. No, markkinoilla on tänään paljon vaihtoehtoja, mikä tekee valinnasta entistä hämmentävämmän. Valmistaja magneetti laturi puhelimeen neljä magneettikaapelin kärkeä mikro-Universal Serial Bus: lle, neljä kärkeä Apple Lightningille ja neljä kärkeä Universal Serial Bus C -laitteille, jotka sisältävät läppärit. Tee lataushetkistäsi helppoa magneettisen laturin avulla. Monta kertaa kestävämpi kuin perinteiset laturinjohdot. Niin näppärä että tilasin muutaman lisää- autoon, töihin ja silleen.

Magneettinen LED 540™ laturinjohto

Itse kaapeli on suunniteltu melko kestäväksi sen valmistuksessa käytetyn nailonpunotun materiaalin ansiosta. Tämä on monipuolinen magneettinen matkapuhelimen laturi, joka tarjoaa latausominaisuudet kaikille älylaitteillesi kotona, mukaan lukien kannettavat tietokoneet. Tiedonsiirtoa ei myöskään tueta. Väri Sininen Punainen Vihreä Ei valoa. Mieheni kännykän lataus aukko menee erilaisista roskista ja pölystä tukkoon, mutta tällä tuotteella magneetti laturi puhelimeen enää ongelmaa! Sen pitäisi silti pystyä lataamaan puhelimesi kohtuullisella vauhdilla, jos sinulla on yhteensopiva puhelin ja USB-laturi.

magneetti laturi puhelimeen

Tuontitukun POISTOKORI ON SIIS YLLÄTYKSIÄ TÄYNNÄ…

Työn helpottamiseksi olemme päättäneet tutustua joihinkin parhaisiin saatavilla oleviin magneettipuhelimen latureihin Android-, iPhone- tai muille mobiililaitteille. Tilasin syksyllä tästä samasta kaupasta normaaliversion magneettisesta johdosta ja päivitin nyt tähän malliin. Tässä on myös LED-näkyvä valo, joka auttaa sinua löytämään laitteesi pimeässä. Valmistaja tarjoaa tämän kaapelin kuudessa pakkauksessa, joka sisältää 1x jalkaisen kaapelin, 2x 6-jalkaisen kaapelin, 2x 3-jalkaisen kaapelin ja 1x 1-jalkaisen kaapelin lataamista varten. Nyt on Ameriikan vehje kyseessä. Sopii kaikkiin härveleihin, valitset vain omaan laitteeseesi sopivan magneettipään mikä kiinnitetään puhelimen latausliittimeen ja jätetään siihen. Kamerat, valvontalaitteet ja tienviitat.

earth pro android

Universal Serial Bus-kaapeli magneettiliitännällä –

Kiitos arvostelustasi! TOPK-magneettinen latauskaapeli on yksi suosituimmista magneettilatureista, jotka kulkevat tällä hetkellä. Kuitenkin, kuten melkein jokaisen magneettisen puhelimen laturin tapauksessa, tämä ei tue nopeaa lataamista laatikko. Tämä innovatiivinen ja valaistu magneettinen laturinjohto sopii siinä tapauksessa juuri sinulle! Tilaa ilmainen uutiskirjeemme!

Taittuva magneettinen latauskaapeli Universal Serial Bus-C cm, musta

Hygienia ja hyvinvointi. Valmistaja tarjoaa täältä nailonpunosrakenteen maksimaalisen kestävyyden ja kestävyyden takaamiseksi. Arvostelu tuotteesta: 4. Bonuksena se voi myös ladata kannettavan tietokoneen, kunhan se käyttää uudempaa Type C -porttia. Tämä on jälleen yksi kuuden pakkauksen kaapeli elektronisille laitteillesi kotona, ja siinä on riittävä määrä magneettisia kärkiä lataamista varten. Tästä kaapelista voi kuitenkin puuttua tavanomaiset pikalatausstandardit, kuten Google Pixel 4: n, iPhone n ja niin edelleen. Joten se on suunniteltu erityisesti mukavuuden vuoksi.