Mäntysuopa Auton Pesuun

Ajatuksia herättävä kirjoitus Sairastan kotona, ja aikaa tappaessani silmiin osui HS:n täyspitkä essee ei sovi jos lukeminen on haaste. Autoa ei pitäisi koskaan pyyhkiä kuivalla pyyhkeellä tai liinalla, ei edes pyyhittäessä mäntysuopa auton pesuun pölyä. PH-neutraali pesuaine tässä oikea valinta. CF Moto. Lisätietoja verkkosivujen käyttämistä evästeistä. Lainaus käyttäjältä: joukose –

Autonpesu kotioloissa sujuu sienellä ja mäntysuovalla

Pumafi Jäsen Viestejä: A6 Avant 3. Montaa ainetta tuli kokeiltua, mutta lopulta eniten tykkäsin Dodo Juicen Sour Powerista. Myös kemikaalien kanssa kannattaa olla tarkkana. Lue lisää kirjoittajalta IS. Näillä ohjeilla on myös helppoa aiheuttaa vahinkoa auton pinnalle. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä sekä evästeistä.

mäntysuopa auton pesuun

Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Ydinaseiden käyttö Suomea vastaan? Renkaista tuli savenharmaat vanteet eivät tulleet yhtään puhtaammaksi. Kommentit 1. Uutiset: VAGarena. Mutta entä se myytti koneellisesta harjapesusta – vahingoittaako se maalipintaa vai ei? Pesun jälkeen pinnat huuhdellaan siinä järjestyksessä, missä moni virheellisesti pesee autonsa: kyljet ylhäältä alaspäin edeten, tasot läheltä liikkeelle lähtien. Tässä nyt on kaikki pielessä.

bluetooth lähetin television

Näin teet auton pesemisestä helpompaa – Rinta-Joupin Autoliike

Samalla naarmutusvaara vähenee. Liuottimia tai vahaa ei kaivata ylläpitopesuaineeseen. Vaahtopesuaineena tai esipesuaineena tunnettavien nesteiden valikoima on valitettavan sekava. Kannattaa lukea, mäntysuopa auton pesuun hyvää pohdintaa. Pesuaine suihkutetaan alhaalta ylös edeten, jolloin sitä ei mene liikaa, ja levityksen edetessä nähdään koko ajan, että ainetta on joka paikassa. Kopioi linkki.

Tämä on pahin virhe auton käsinpesussa

Minulle on tärkeää pitää auto puhtaana ja huolehdin siitä hyvin. Älä syötä painepesuriin sakkautuvia pesuaineita, kuten tavallista mäntysuopaa. Viimeisen seitsemän vuoden ajan hän on puunannut, entisöinyt ja korjannut työkseen museoautoja…. Autoliikkeet myllyttävät melkein kaikki käytetyt autot. Jaa Facebook. Eri mieltä. Kirjattu Mikko Konkari Viestejä: 2.