Motorola Edge 20 5g Test

Tv-ohjelmassa seurataan rallilegenda Motorola edge 20 5g test Alénin ja toimittajamme Marko Terva-ahon vauhdikkaita seikkailuja. Edge Pro 20 -puhelimen zoom toimii erinomaisesti: kuvaaja pääsee todella lähelle kohdetta ilman, että kuvan terävyys ja dynaamisuus kärsivät. Lisäksi sensorin fyysinen koko on myös kasvanut kohtalaisen selvästi, minkä myötä pikselikoko on säilynyt ennallaan. Lisäksi Motorola Edge n takaosa on muovia, joten lasia löytyy ainoastaan etupuolelta. Myös kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija toimi ongelmitta ja salamaa oli mahdollista käyttää kamerassa jääkylmänä. Yritysasiakkaille Motorola tuo tarjolle Business Edition -versiot puhelimista, joissa on parempi päivitystuki, ja Moto Threat Defense -suojaus yhteistyössä Zimperiumin kanssa.

Motorola Edge 20 Lite

Akun kulumisen takia Motorola Edge 20 ei asetu testissä parhaiten pärjänneiden joukkoon, sillä akunkulutus oli suhteutettuna hieman liian suurta. Snapdragon G -järjestelmäpiiriin Qualcomm on integroinut Snapdragon X53 -5G-modeemin, jonka avulla Motorola Edge 20 pystyy takaamaan kattavan tuen 5G-yhteyksille. Tekniikan ansiosta kuvat ovat terävämpiä ja paremmin valottuneita. Motorola ei OLE tehnyt Edge 20 -puhelimesta mitään akkumonsteria, sillä laitteen sisältä löytyy ainoastaan milliampeeritunnin kokoinen akku. Hyvänä puolena voidaan kuitenkin sanoa juuri akun lataus, sillä puhelin tukee 30 watin latausta.

motorola edge 20 5g test

Ominaisuudet

Monipuoliset kamerat Enemmän huippuluokkaan kuuluminen näkyy kamerateknologiassa. HDR:stä päästään kuitenkin nauttimaan muun muassa YouTubessa. Motorola Edge 20 tarjoaa myös megapikselin huippuluokkaisen kameratoteutuksen. Etkö OLE vielä rekisteröitynyt? Yksi Motorolan ylpeydenaihe on ollut myös ohut ja kevyt struktuuri verrattuna moniin kilpailijoihin. Värit toistuvat eläväisinä ja dynamiikka on hyvällä tasolla, joskin kirkkaassa auringonpaisteessa varjot tummuvat hieman liian tummiksi.

yoga slim 7 15

Motorola Edge 20 Lite – Testinurkka

Motorola Edge Testijakson aikana Motorola Edge n näyttö todettiin hyväksi ja näyttökokemus oli pääosin erinomainen korkean virkistystaajuuden ja OLED-tekniikan ansiosta. Puheluihin käytettävä kaiutin löytyy pienestä rakosestaan näyttölasin ja muovikehyksen motorola edge 20 5g test. OnePlus Samsung. Esimerkiksi Netflix tarjoaa toistamisen maksimissaan Full HD -tarkkuudella, mutta ainakaan tämän arvostelun kirjoituksen hetkellä HDR-toiminnot eivät olleet tuettuna. Videopuolella testailin lähinnä superhidastusta ja kyllähän silläkin instasisältöä syntyy, vaikka tallennuspätkä on lyhyenlainen ja sen prosessointi kesti yllättävän kauan. Näppäimistöllä oli tosin jälleen vaikeuksia ääkkösten kanssa, enkä ainakaan heti löytänyt, mistä asian olisi voinut korjata.

Arvostelussa Motorola edge miellyttävän ohut – Puhelinvertailu

Sisällönhallintajärjestelmä pakkaa kuvia varsin rajusti ja tarkemmin niitä kannattaa tarkastella täydessä koossa alkuperäisversioina. Koska virtapainike painuu sisäänpäin reunan mukana, sen painaminen on hieman hankalaa. Vaihda nykyinen puhelimesi uuteen, saat reilun vaihtohyvityksen! Toki kyseessä ei OLE yhtä tehokas lataus kuin monissa kilpailijoiden puhelimissa, joissa suuremmatkin akut latautuvat jopa puolessa tunnissa täyteen. Motorola Edge n takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu tarkasta pääkamerasta, ultralaajakulmakamerasta sekä telekamerasta. Tämä puhelin tuli saataville euron suositushinnalla, mutta koska kyseessä on Motorolan puhelin, sen hinta on laskenut jo selvästi.