Motorola Moto G9 Plus 5g

Katso kaikki kuvat Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Palautetta sivustosta. Honor X8- ja Honor X7 -puhelimet tarjoavat laatua edulliseen hintaan. Ei suunniteltu upotettavaksi veteen tai altistetuksi paineistetulle vedelle tai muille nesteille; saattaa vähentyä ajan myötä.

moto g9 plus

Moto G9 Plus ei tarjoile siis mitään erikoisuuksia kameroissa alle euron hinnallaan. Konsistenssi huippuosaamista Motorola g-sarjan älypuhelimissa Kaikki älypuhelimista jotain tietävät, motorola moto g9 plus 5g tunnettu ja menestynyt Motorola on, ja niin tiedämme mekin Lenovo. Toki Moto G9 Plus tukee Motorolalle tuttuja ominaisuuksia, kuten huomioivaa näyttöä. Yhtenä ominaisuutena on myös tuoreimmistakin Motorolan puhelimista löytynyt Moto Gametime, jonka päällä ollessa saadaan erilaisia työkaluja pikavalinnan taakse pelatessa mobiilipelejä. Moto g-sarja on vain yksi monista matkaviestintäalan johtavan yrityksen Motorolan sarjoista. Löydä edullisimmat hinta. Motorola Moto G9 Plussan kiiltävä muovirakenne ei OLE millään tavalla paras mahdollinen vaihtoehto, sillä nykyisellään laatuvaikutelma on kuin alle euron puhelimesta.

motorola moto g9 plus 5g

moto g9 plus

Niihin voidaan soveltaa lisäehtoja ja -maksuja. Huonoa Kiiltävämuovinen rakenne ei kovin miellyttävä Vain 4 gigatavua RAM-muistia Heikko ultralaajakulmakamera, ja kaksi turhaa 2 MP kameraa Heikko yhden kaiuttimen äänentoisto Luvattu vain yksi suuri Android-versiopäivitys. Viimeksi katsomasi tuotteet. Uppoudu pelaamiseen ja tee siitä mukaansa tempaavampaa Moto Gametime -sovelluksen avulla. Motorolan pimeänäkö-nimeä kantava yökuvaustila erottuu edullisten puhelinten massasta toiminnallaan: Motorolan yökuvaustila pyrkii valottamaan kuvia selvästi perustilaa enemmän usein edullisemman pään puhelimissa nähtävän rajoitetumma kirkkaamman pään dynamiikan parantamisen sijaan. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta. Kokonaisuutena Moto G9 Plussan näyttö on paperilla teknisesti hyvä.

samsung galaxy a 22 g5

Testissä Motorola Moto G9 Plus –

Värienhallintaan tarjolla on vain kolme esiasetettua tilaa: luonnollinen, tehostettu ja kylläinen. Huonoa Kiiltävämuovinen struktuuri ei kovin miellyttävä Vain 4 gigatavua RAM-muistia Heikko ultralaajakulmakamera, ja kaksi turhaa 2 MP kameraa Heikko yhden kaiuttimen äänentoisto Luvattu vain yksi suuri Android-versiopäivitys. Kameravalikoima Moto G9 Plussassa noudattaa nykyisiä trendejä tarjoten 64 megapikselin pääkameran, joka vakioasetuksillaan luo täyden resoluution sijaan 16 megapikselisiä kuvia, 8 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä kaksi 2 megapikselin kameraa, joista toinen toimii makrokamerana ja toinen syvyystietokamerana. Motorolan pimeänäkö-nimeä kantava yökuvaustila erottuu edullisten puhelinten massasta toiminnallaan: Motorolan yökuvaustila pyrkii valottamaan kuvia selvästi motorola moto g9 plus 5g enemmän usein edullisemman pään puhelimissa nähtävän rajoitetumma kirkkaamman pään dynamiikan parantamisen sijaan. Honor X8- ja Honor X7 -puhelimet tarjoavat laatua edulliseen hintaan. Järjestelmäpiirinä Motorolassa toimii Xiaomin käyttämää Snapdragon G:tä vanhempi G, joka kuitenkin teoriassa asettuu valmistajan mallistossa uudemman piirin yläpuolelle.

Motorola Moto G9 Plus GB puhelin, hinta €

Toista päivää tuskin olisi aktiivisella käytöllä pystynyt laitetta käyttämään, mutta kevyemmässä käytössä akku kestänee helposti kaksi päivää. Instax Mini Film. Kuvanlaatu on ei yllätä luokassaan puoleen tai toiseen. Käyttöjärjestelmän osalta Motorola miellyttänee vakiokuntoisesta Androidista pitäviä, sillä valmistajalle perinteiseen tapaan muokkaukset käyttöliittymään ovat pieniä. Katso hintavertailu Hinta. Puhelimen viralliset painomitat ovat ,98 x 78,1 x 9,69 millimetriä, joten kyseessä on hyvin kookas älypuhelin.