Motorola Onezoom

Akun kuluminen ei ollut kovin suurta verrattuna pakkastestin keskiarvoon. Motorola One Hyper myyntiin 3. Korkean resoluution optinen zoomi ja ultralaajakulma Zoomaa menettämättä kuvanlaatua ja mahduta 4 kertaa enemmän kuvaasi ¥ henkeäsalpaavan kuvan saamiseksi. Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Pakkanen ei motorola onezoom puhelimelle minkäänlaisia ongelmia ja akun kuluminen erityisesti toisella testauskerralla oli jopa verrattain varsin vähäistä. Kokonaisuutena Motorola One Zoom on erittäin vahva vaihtoehto keskihintaluokassa ja sitä on helppo suositella yhtenä vakavasti harkittavana joskaan ei mitenkään ylivoimaisena vaihtoehtona. Nykyisellä hinnalla Motorola One Motorola onezoom ei pääse tarjoamaan mitään erikoista.

Arvostelussa Motorola One Zoom – Tyylikäs puhelin neljällä keskivertokameralla

Lopulliset valokuvat ovat tarkkuudeltaan 12 megapikseliä, ja vaikka myös 48 megapikselin kuvaaminen on mahdollista, ei siitä Object Linking and Embedding merkittävää hyötyä erityisesti kuvia vain älypuhelimen tai muun laitteen näytöltä tarkasteltaessa. Ominaisuudet Ominaisuudet. Myös tällöin kamera ottaa useita kuvia, jotka motorola onezoom parhaan mahdollisen lopputuloksen toivossa. Motorola One Zoomissa on verrattain vähän RAM-muistia ja esimerkiksi 6 gigatavua RAM-muistia ei olisi varmastikaan ollut pahitteeksi, vaikkakin myös 4 gigatavua tuntui motorola onezoom varsin pitkälle. Verrattuna esimerkiksi tuoreimpaan Nokia 7. Kamerasovellus ei OLE Motorola Motorola onezoom Zoom -puhelimen kohdalla saanut juurikaan muutoksia, vaan yleisilme on täysin samanlainen kuin muissakin Motorolan puhelimissa. Heikossa valaistuksessa Quad Pixel -teknologia antaa 4 kertaa paremman valonherkkyyden, joten näytät aina mahdollisimman parhaalta ja kirkkaalta.

motorola onezoom

Halvin hinta:

Suorituskyky oli hyvällä tasolla, mutta sitä olisi voinut olla myös hieman enemmän. Syvyysterävyyskuvausta varten puhelimessa on muotokuvatila, jossa on mahdollista säätää taustasumennuksen voimakkuutta. Lähes jokaisella lukituksen poistokerralla sormenjälkilukija tunnisti sormen ja avasi lukituksen. Kameran kompastuskivi on heikohko HDR-tila, joka vastavalossa kuvattaessa tummentaa kuvattavaa kohdetta turhan ahkerasti. Omassa hintaluokassaan Motorola One Zoom tarjoaa kuitenkin erittäin monipuolisen kamerakokonaisuuden. Määrä ei automaattisesti korvaa laatua, mutta kattamus vaikuttaa yhtä kaikki lupaavalta:. Multimediakäytön tueksi Motorola One Zoom sisältää edeltäjiensä lailla yhden kaiuttimen, joka on tällä kertaa sijoitettu puhelimen ylälaitaan.

sony xperia 10 ii panssarilasi

Motorola one Zoom GB Harmaa, halvin hinta €

Kameroita on motorola onezoom peräti neljä kappaletta ja edessä yksi kamera. Klikkaa tarkastellaksesi tärkeitä tietoja liittyen mm. Lenovon omistama Motorola on kuluvana vuonna tuonut markkinoille monipuolisesti erilaisia keskihintaluokan älypuhelimia myös One-sarjassa toisistaan poikkeavilla erikoisominaisuuksilla varustettuina. Testijakson aikana motorola onezoom asentui ainoastaan yksi päivitys, joka toi mukanaan Googlen syyskuussa julkaisemat tietoturvakorjaukset. Motorola One Zoomissa on muiden One-sarjalaisten tavoin käytännössä puhdas Android, jota on paranneltu Motorolan omilla lisätoiminnoilla, joilla vaikkapa kameran tai taskulampun voi käynnistää helposti puhelinta ravistamalla. Myöskään toisen testauskerran jälkeen ei ollut havaittavissa puhelimen käyttöä haittaavia ongelmia.

Motorola One Zoom suojakotelot ja suojalaukut

Puhelin tukee myös pikalatausta 18 watin teholla, ja jo 10 minuutin lataus tarjoaa tarpeeksi käyttöaikaa vaikkapa paikallislinjalla taitettavan työmatkan varalle. Muisti RAM. Pääkamerana on tuttu 48 megapikselin kamerasensori ja tämän rinnalta löytyy syvyysterävyyskamera, telekamera sekä ultralaajakulmakamera. Joskus haluat keskittyä kohteeseesi etkä mihinkään muuhun. NFC:n avulla puhelimella on mahdollista muun muassa suorittaa lähimaksuja ja muita tarpeellisia asioita. Tällä kertaa katse kiinnittyy vahvasti suureen muusta rungosta ulkonevaan kamera-alueeseen, josta löytyy neljä erilaista kamerasensoria sekä Motorola ikoninen M-logo, joka on myös LED-valaistu ja toimii samalla ilmoitusvalona.