Muhkea Beanie

Nyt kokeillaan myös rohkeasti värejä. Suosi mulesing-vapaita tuotteita! Sileän neuleen muhkea beanie siirrytään joustinneuleeseen, eli neulotaan 1 oikein kiertäen, 1 nurin-yhdistelmää resoriksi noin 20cm. Vastaa Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Eli siinä olikin pari taitetta, ehkä kokeilen tuota samaa mallia itsekin.

Neuleohje / Cotton Candy Chunky Beanie – muhkupipo

Se aito ja alkuperäinen: Samujin Chunky-beanie on Suomi-muodin klassikko. Neulo sileää muhkea beanie oikein seuraavat noin 13cm. Helppo ja muhkea pipo syntyy hetkessä – nyt on pipokausi parhaimmillaan! Katkaise lanka, vedä se silmukoiden läpi ja kiristä reikä umpeen. Accept cookies Deny Muhkea beanie valinnat Tallenna valinnat Näytä valinnat. Akryyli on yleinen materiaali edullisemmissa pipoissa, mutta se tapaa nyppyyntyä ja sähköistyä, eikä lämmitä samalla tavalla.

muhkea beanie

Kokeile myös näitä

Koko: Yksi koko Valmiin neuleen painomitat: Valmiin pipon ympärys hieman venyttäen noin 54 cm Langanmenekki: Novita 7 Veljestä tai Novita 7 Veljestä Nature, g Muut tarvikkeet : Pyöröpuikko 40 cm : Novita nro 4 Sukkapuikot: Novita nro 4 tai käsialan mukaan. Varmaan riippuu paljon miehen päänympäryksestä! Itselläni oli 4 kpl 25g ohutta alpakkalankaa, eli lankamenekki oli noin g. Myssymummojen suomenlampaan villasta neulomat myssyt lämmittävät myös sydäntä! Puuvilla on kiva vaihtoehto kevätpipoon. Tee kavennukset seuraavasti: kerros: Neulo 2s oikein yhteen, neulo 3 o. Vielä ei OLE myöhäistä pipo-ostoksille, sillä tälle hankinnalle tulee pohjoisen oloissa käyttöä vielä pitkään.

rukka outlast-alusasu

DIY: Puuterinen Chunky Beanie – Iines Aaltonen

Follow on Instagram. Novitan Yhteishyvälle suunnittelmalla ohjeella neulot sellaisen itse. Tilaa: Lähetä kommentteja Atom. Villa on lämmittävyydessä ja kestävyydessä materiaalien ykkönen. Luo 70s.

Helppo ja muhkea pipo syntyy hetkessä – nyt on pipokausi parhaimmillaan! | Yhteishyvä

Muhkea pipo on yhä muodikas, ja kotimainen villamyssy näyttää nyt erityisen kivalta. Mallineuleet Puolipatentti suljettuna neuleena: 1. Sulje mainos. Ohje: Luo 12 silmukkaa ja jaa tasan neljälle puikolle. Varmaan onnistuu niinkin! DIY muodikas Beanie-pipo.