Nike Lippis Miehet

Lippikset sopivat korkeisiin lämpötiloihin niiden kosteutta imevien hikinauhojen ansiosta, ja ne sopivat ylipäätään erityisen hyvin kaikenlaiseen liikkumiseen. Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus? Suuresata valikoimastamme kaikki parhaat merkit — Intersportista löydät esimerkiksi trendikkäät New Era-lippikset ja Vans-lippikset. Lippalakki onkin siksi korvaamaton varuste esimerkiksi juoksulenkille, tenniskentälle tai golfkentälle aurinkoisena päivänä. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lippis suojaa päätä ja kasvoja kirkkailta auringonsäteiltä. Aktiiviseen käyttöön on suositeltavaa valita myös hengittävästä materiaalista valmistettu lippis, joka siirtää nike lippis miehet hien pois iholta.

Miesten lippikset

Näille kaikille on tietysti syynsä ja voit valita oikean mallin eroavaisuuksien perusteella, jotka olemme tiivistäneet yhteen: Miesten snapback-lippikset Snapback-mallin voi pukea helposti päähän napsauttamalla takana olevan aukon muoviset nauhat toisiinsa kiinni kohtaan, jossa lippis tuntuu oikean kokoiselta. Väri Hae. Mitkä ovat suosituimmat lippikset? Tilaa tästä uutiskirjeemme ja saa tulevaisuudessa sähköpostiisi tietoa trendeistä, uutuuksista ja tarjouksista! Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus? Voit nike lippis miehet tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi. Tämän mallin ilmava ja kevyt struktuuri on erityisen mukava kuumina päivinä ja estää nike lippis miehet lakin alla.

nike lippis miehet

–25 % kengistä

Flexfit-lippikset, snapback-lippikset, juoksulippikset ja NHL-lippikset — meiltä löydät ne kaikki. Logon ja brändin lisäksi valintaasi vaikuttaa myös lippiksen väri. Fitted ja flexfitted-lippikset ovat joustavia ja ne pysyvät hyvin päässä. Löydä miesten lippalakki, joka sopii sinulle! Etsitkö tyylikästä lippistä urheiluun tai rentoon vapaa-ajan tyyliin? Sama pätee verkkolippikseen , joka eroaa muista malleista verkkokankaisella takaosallaan. Heidän rennon tyylinsä täydellistäjänä on usein komea miesten lippis.

nerf haulikko

Miesten lippikset netistä | Intersport

Lippalakit ja niiden paneelit voivat olla eri värisiä ja erilaisilla saumatyyleillä eroteltuja. Lippalakki onkin siksi korvaamaton varuste esimerkiksi juoksulenkille, tenniskentälle tai golfkentälle aurinkoisena päivänä. Mutta myös neutraalit perusvärit, kuten harmaa, beige tai musta, ovat lippisten käyttäjien kestosuosikkeja. Vapaa-ajan käyttöön voit huoletta valita minkä tahansa lippiksen, mutta urheilulliseen käyttöön tulevaa lippalakkia nike lippis miehet kannattaa huomioida lakin materiaali, rakenne ja yksityiskodat. Fitted ja flexfitted-lippikset ovat joustavia ja ne pysyvät hyvin päässä.

Lippikset netistä | Intersport

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten lippikset kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Alun perin lippikset olivat räp-artistien ja hiphoppareiden tunnusmerkki. Näyttelijä Ashton Kutcher ja laulaja Justin Timberlake ovat tyyli-ikoneita, joita moni seuraa. Tuulisena päivänä lippis pitää myös vipattavan poninhännän aisoissa. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta.